inchirieri robe festivitati absolvire

roba toca
esarfa
diplome
absolvire
invitatii profesori fotografii absolvire filmare
absolvire
albume
absolvire
bal
absolvire
preturi contact

 

Album A4 revista - 3 elevi pe pagina - 40 lei - 30 lei
Album A4 trevista - 1 elev pe pagina
- 60 lei - 50 lei
Album A4 fotocarte - 3 elevi pe pagina
- 90 lei - 70 lei
Album A4 fotocarte - 1 elev pe pagina
- 150 lei - 110 lei
Album A5 foocarte tip promotie
- 50 lei - 40 lei
Fotogtafie promotie A4
- 35 lei - 25 lei
Fotografie promotie A3
- 40 lei - 30 lei

Pentru comenzi: 0723.01.00.35 sau office@festivitateabsolvire.ro

Calitatea, inspiratia si creativitatea sunt elementele de baza pe care vi le oferim pentru a pastra vie amintirea unui moment important din viata. Prin acest site ne propunem sa promovam o gama de albume de  absolvire.

      Fiecare album a fost creat cu grija, folosind materiale si mijloace de productie de cea mai buna calitate, si poate fi ales pentru a exprima emotiile, pentru a descrie stilul de viata si pentru a spune povestea voastra ... caci fiecare album are povestea lui; vizitati-ne si descoperiti povestile unice ale acestor modele speciale. 

       In calitatea noastra de principal realizator national in domeniul albumelor de absolvirene propunem ca obiectiv: sa fim referinta pentru preferintele absolventilor.

      Dorim ca produsele pe care vi le punem la dispozitie sa reflecte cat mai bine valorile brandului nostru - calitatea, profesionalismul si eficienta.
 

festivitate absolvire robe absolvire inchirieri robe inchiriere robe liceu  inchirieri robe facultate robe facultate  robe gradinita inchirieri robe gradinita inchirieri robe absolvire inchiriere roba roba toga diploma absolvire fotografii absolvire poze absolventi filmari festivitati absolvire video absolvire albume absolvire poze promotie fotografii absolvire preturi robe preturi inchirieri robe bal absolvire banchet